MACHO'S

SIMPLY CUSTOM-MADE

Over MACHO'S

Hondentraining "nieuwe stijl"

Het geven van hondentraining is de laatste jaren naar onze mening veranderd. Het aloude, in een cirkel staan op een veld met 10 andere honden, is redelijk achterhaald. Allemaal hetzelfde rondje lopen en dezelfde oefeningen. De gemiddelde training duurt ongeveer een uur, terwijl de concentratieboog van uw hond vele malen korter is.

Ons uitgangpunt: een korte intensieve training van 20 minuten. Op basis van individuele training. De training zal op maat gegeven worden, gebaseerd op u en uw hond. Op een tijd die u schikt, de locatie is altijd in overleg. Denkt u aan een winkelcentrum, parkeerterrein of een veld.

Het trainen op andere "vreemde" locatie zal tevens een belangrijk onderdeel zijn van het socialiseren.

 

Speuren

Het speuren is een leuke en vrolijke manier van samenwerking tussen eigenaar en hond.

Onder begeleiding van de eigenaar dient de hond zelfstandig een spoor uit te werken.

Iedere hond heeft een "neus", ongeacht het ras. Deze trainingen zijn geschikt voor pups vanaf 12 weken en voor alle rassen. De training duurt 20 tot 30 minuten en is 1 op 1.

Het speuren dient plaats te vinden bij daglicht, tijden in overleg.

 

Socialisatie

Door training, en uw hond in nieuwe situaties te brengen, zal de hond dit gaan beschouwen als normaal, en zich zodanig gedragen. Deze trainingen worden altijd op maat gegeven.

Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden, ook voor jonge pups. Tevens kan deze training ook in groepjes gegeven worden.

 

Testen bewakingshonden

Benieuwd of uw hond u beschermt of uw woning. Na de test krijgt u een rapportage over de bewakingsdrift van uw hond. Deze test geld voor alle honden.

 

Werkhondenkennel

Mechelse herders uit zeer goede werklijnen. Van tijd tot tijd pups beschikbaar. Onze reu "Meisterhaft Macho" staat beperkt ter dekking. Informatie op aanvraag.